Dilluns a Divendres de 8 a 20:30 | Dissabte de 8 a 14 663 95 69 27
 

Al març espàrrecs verds

top feature image

Al març espàrrecs verds

L’ espàrrec verd és una verdura que apareix finals de l’hivern i que es queda amb nosaltres durant gran part de la primavera. Es tracta d’una de les verdures silvestres més nutritives que pots trobar, a més es ser molt diürètica. L’espàrrec conté una quantitat més que interessant d’àcid fòlic i ferro.

Si ja t’agraden els espàrrecs, t’assabentaràs d’alguns beneficis que segurament no sabies i que estan aportant molt al teu salud.Si per contra és un vegetal que sempre has mirat de reüll, ara tindràs prou raons per preparar rics plats que li incloguin .

L’espàrrec, potser interpretant simbòlicament la seva pròpia forma similar a la d’una llança, serveix com a arma per lluitar contra malalties. És que compta amb molts beneficis per a la teva salut. A més de ser una font de moltíssims nutrients: fibra, folat, vitamines A, C, E, i K, i de proveir-amb crom, indispensable per metabolitzar la glucosa i regular la insulina.

Aquest herbaci compta amb beneficis que probablement no sabies.

 

CURIOSITAT SOBRE ELS ESPÀRRECS

Els coberts de plata o d’acer no inoxidable s’enfosqueixen amb el contacte amb els espàrrecs.

La causa es troba en els compostos sulfurats de l’espàrrec que reaccionen en contacte amb el metall.

Per aquesta raó, antigament es menjaven els espàrrecs amb els dits; tallar-los amb ganivet es considerava poc elegant.

 

FONT: Millor amb salut i Amigastronomicas

Comments are closed.

Post navigation

CatalanEnglishSpanish