Dilluns a Divendres de 8 a 20:30 | Dissabte de 8 a 14 663 95 69 27
 

Març, un mes en què regna la maduixa de qualitat

top feature image

Març, un mes en què regna la maduixa de qualitat

En aquesta època de l’any, abans del començament de la primavera, volem destacar les varietats de fruita de temporada de primera qualitat que oferim des de TERRASSA FRUIT’S. Sens dubte, el producte estrella en aquest període es tracta de la maduixa, acompanyada posteriorment en el temps pel nabiu, la mora, i el gerd, experimentant una gran demanda per part dels consumidors i brindant uns sabors i textures exquisits, gràcies a seva cura procés de producció pel qual aposten els principals mercats majoristes i cadenes de supermercats de tot el món.

Maduixes, un producte excel·lent per consumir al març

La producció de les nostres maduixes es realitza a través d’un sistema de cultiu hidropònic de suspensió, que proveeix a les arrels d’un nivell d’humitat constant, redueix el risc per excessos d’irrigació, evita la despesa inútil d’aigua i fertilitzants i incrementa el rendiment i el resultat de la producció, permetent un transport perfecte sense complicacions ni deteriorament de la qualitat. 

fresas

Aconseguint que les maduixes arribin totalment fresques al seu destí, permetent una vida comercial més llarga.

Si hablamos de sus propiedades, la fresa destaca por su escaso contenido calórico, aportando una gran cantidad de agua e hidratos de carbono -fructosa, glucosa y xilitol-. Además, esta fruta nos aporta fibra, vitamina C y ácido cítrico, ácido salicílico, ácido málico y oxálico o potasio. Sus propiedades son casi infinitas, ya que destaca su uso diurético y antirreumático, es sumamente depurativa para el organismo, su consumo es positivo para el hígado y para el colesterol y además, es una fruta antioxidante y con alrededor de 30 componentes antiinflamatorios. Los meses de enero a junio forman parte de la temporada alta de este producto.

Comments are closed.

CatalanEnglishSpanish