POLÍTICA DE PRIVACITAT

Per Terrassa FRUIT’S, S.L. (http://www.terrassafruits.cat), la privacitat dels nostres visitants té molt important. Aquestes polítiques de privacitat delineen els tipus d’informació personal que rebem i recol·lectem en aquest lloc i la manera en què s’utilitzen.

Terrassa FRUIT’S, S.L. no revelarà la informació que vostè proporcioni en aquest lloc web a tercers, excepte en aquells casos en què la revelació sigui exigida per la legislació vigent, per ordre judicial, o per una autoritat competent governamental o d’una altra índole.

Terrassa FRUIT’S, S.L. es compromet a protegir la intimitat dels seus clients i usuaris del seu lloc web. En aquesta Declaració es descriu la seva política pel que fa a la recopilació i l’ús d’informació en aquest lloc web.

Al lloc web hi ha enllaços cap a altres llocs web i tingueu en compte que aquesta política de privacitat només és aplicable a http://www.terrassafruits.cat/, no als llocs mantinguts per altres empreses o organitzacions amb els quals http: //www.terrassafruits.cat/ tingui enllaços, ni als continguts publicats a les seves pàgines.

Tant l’accés als websites com l’ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateixos, serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l’ús que pugui fer de la informació, imatges, continguts i / o productes ressenyats i accessibles a través del mateix, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels Usuaris, qui seran enterament responsables d’aquest accés i correcte ús.

Els Usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, als l’ordre públic, als bons costums, als drets de tercers o de la pròpia empresa, tot això segons les possibilitats i fins pels quals estan concebuts. Terrassa FRUIT’S, S.L. no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, derivades de el mal ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.

Si té qualsevol dubte, no dubti en contactar amb nosaltres!

 

CatalanEnglishSpanish