Dilluns a Divendres de 8 a 20:30 | Dissabte de 8 a 14 663 95 69 27
 

Qui som

.

Vinc d’una família d’agricultors, el 1965 els meus pares van començar a vendre fruita i verdura i jo he continuat amb la tradició familiar.

Tinc la sort de comptar amb un gran equip de professionals que posa molt interès en fer bé les coses.

Per a nosaltres tu ets el més important i el nostre princial objectiu és aconseguir, en tot moment, la teva plena satisfacció, oferint un tracte amable i personal.

Com deia Steve Jobs: “L’única manera de fer un gran treball és estimar el que fas” i això fem nosaltres, gaudim amb la nostra feina, perquè a més de vendre fruita i verdura d’alta qualitat, sabem que estem contribuint a la teva bona salut i benestar.

Ajudar-te a portar una alimentació sana és una prioritat que des de Terrassa FRUIT’S ens prenem molt enserio, per això el sabor natural i la qualitat dels nostres productes és tan important.

Benvingut a Terrassa FRUIT’S, benvingut a casa teva.

Què oferim

Fruita, Verdura i altres productes de proximitat i gran qualitat.

Atenció més personalitzada als nostres clients.

Confiança, dedicació, amabilitat, professionalitat…

manzana con corazón

compromesos amb el medi ambient

BOSSES ECOLÒGIQUES

Nosaltres també volem posar el nostre granet de sorra amb l’eliminació de les bosses de plàstics, per això, des de fa un temps, estem utilitzant bosses COMPOSTABLES, és a dir, que estan fabricades a partir de productes vegetals com podria ser la fècula de patata o el midó de blat de moro. Aquestes es poden rebutjar amb els residus orgànics, perquè així es converteixi en substrat orgànic que al seu torn servirà d’abonament per a nous cultius vegetals.

 

bolsas-compostables

BOSSES DE MALLA RECICLABLES

També tenim a la seva disposició bosses de malla. Són molt resistents, suporten fins 3kg. de pes. La malla permet que el producte respiri, això ajuda a la seva conservació. Les bosas tenen gran durabilitat, perquè estan confecciondas amb materials de l’alta qualitat, poden ficar-se en la rentadora i tenen 3 anys de garantia.

I no et preocupis, després d’aquesta llarga vida, les bosses són 100% reciclables. Només has de llençar-les al contenidor groc.
 
bolsas BitsyBags-verdura y fruta

TOO GOOD TO GO

Ens hem unit al moviment internacional de TOO GOOD TO GO, una empresa que sota el lema EL MENJAR NO ES TIRA, ha creat una app a través de la qual pots comprar petits packs de menjar a preus reduïts, això ens ajuda a salvar l’excedent de productes i evitar que acabin a les escombraries.
A més, anem un pas més enllà i donem tot el recaptat de la venda d’aquest excedent.

to good to go

Galeria de fotos

Contacte

Si necessites més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem amb tota confiança i sense cap compromís.

Aquestes són les nostres dades:

telefono antiguo
Telèfon:
663 95 69 27
reloj

Horari:
de Dilluns a Divendres de 8h. a 20:30h.
Dissabte de 8h. a 14h.

chincheta granate

Ens pots trobar a:
Avda. Béjar, n. 222
C.P. 08225 Terrassa
Barcelona

CatalanEnglishSpanish